Restylane

Restylane is een kristalheldere gel die in kleine hoeveelheden in de huid wordt geïnjecteerd om het volume van de huid te herstellen en de structuur te verbeteren. Het is gebaseerd op hyaluronzuur, dat sterk lijkt op het hyaluronzuur dat in het lichaam voorkomt. Het hyaluronzuur in Restylane is niet afkomstig van dieren wat betekent dat er geen huidtesten nodig zijn en dat er een minimaal risico is op allergie of overgevoelige reacties.

restylane-cover

Hyaluronzuur is veilig, duurzaam en het geeft natuurlijke resultaten. Het is een lichaamseigen product dat voor soepelheid en veerkracht zorgt. Naarmate men ouder wordt, neemt de productie van hyaluronzuur in het lichaam af. Hierdoor wordt de huid slapper en kunnen er rimpels ontstaan.

Restylane® producten vervagen rimpels, accentueren de gezichtscontour, creëren vollere lippen en verjongen de huid. De behandelingen worden aan uw wensen aangepast en het resultaat is direct zichtbaar. Restylane is een natuurlijk beauty product dat de mimische expressie van het gezicht niet aantast. Wereldwijd zijn er al meer dan 10 miljoen Restylane behandelingen uitgevoerd.

Korte behandeling, langdurig resultaat

Een behandeling met Restylane duurt 30-45 minuten. In de Restylane zit een verdovingsvloeistof, lidocaine. Hierdoor zijn de prikjes doorgaans niet pijnlijk. Bij behandeling van de lippen, die gevoeliger zijn, kan de huid plaatselijk verdoofd worden met een gel.

De resultaten van een behandeling met Restylane zijn langdurig maar niet permanent. Dit geeft u de vrijheid te kiezen of u de behandeling wenst te herhalen om het effect te behouden. Het resultaat van een Restylane behandeling kan 6-12 maanden aanhouden en met slechts een herhalingsbehandeling, zo blijkt uit klinisch onderzoek, kan het effect wel 18 maanden aanhouden. Voor lippen is het noodzakelijk iedere 6 maanden een behandeling te ondergaan.

restylane-voor-na