Esthetiek bij De kiezel

Esthetiek & Cosmetiek als omlijsting van uw gebit!

Bij De kiezel kunnen we al uw wensen bespreken met betrekking tot het verfraaien van uw tanden.

  • Als u uw tanden witter wilt hebben dan kunnen we bleeklepels maken zodat u thuis uw tanden kunt bleken.
  • Wanneer u uw gebit niet helemaal recht genoeg vindt dan kunnen we een mondscan maken en met het laboratorium bespreken of Airsmile (doorzichtige hoesjes) geschikt is voor uw gebit. Zo niet dan kunnen wij u verwijzen naar een orthodontist.
  • Als u een oude kroon met zo een zwart randje wilt laten vervangen door kroon van geheel porselein dan kunt u bij ons langskomen. Wij maken altijd eerst een begroting, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Maar ook voor het verbeteren van uw huid kunt u bij De kiezel terecht.

De huid wordt met de jaren droger, minder elastisch en verliest volume. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Er zijn twee belangrijke processen die lijntjes en rimpels veroorzaken.

Het eerste proces is de spieractiviteit. Als je glimlacht of fronst, trekken de gezichtsspieren samen en ontstaan er rimpels. Door de jaren worden die rimpels dieper en zichtbaarder. Dat noemen we de zogenaamde dynamische lijnen, omdat ze ontstaan door spierbewegingen.
Injecties met Botox, kunnen de spieren die aan de basis liggen van fronslijntjes tot rust brengen en de huid een gaaf aanzicht geven. De gebieden waar Botox voor geschikt is zijn: het voorhoofd, de frons en de kraaienpootjes.

Het tweede proces betreft het verlies van volume, bijvoorbeeld in de wangen, de lippen en de lijnen die van de neus naar de hoeken van de lippen lopen. Dit volumeverlies kunnen wij behandelen met een product op basis van hyaluronzuur. Dit gebruiken wij om rimpels en plooien op te vullen, gezichtscontouren te verbeteren, volume te creëren en de huid te verjongen.

Beide vormen van rimpels zijn, zowel bij mannen als vrouwen, zeer effectief te behandelen. We gebruiken Azzalure (botuline toxine) en Restylane (filler). Dat zijn merkproducten die over de hele wereld worden erkend als dé kwaliteitsnorm en in Nederland zijn goedgekeurd en geregistreerd.

U kunt meer lezen over:

Fronsrimpels
Neus-lippen plooi
Gummy smile
Tandenknarsen en kaakklemmen
Chronische migraine
Restylane fillers
Azzalure (“botox”)

 

Huidverbetering door middel van lichaamseigen bloedplaatjes (PRP)

Gezien bij Ivo Niehe op 29 november? Huidverbetering met lichaamseigen bloedplaatjes of te wel de Vampire facelift. Dit wordt al enige tijd in De kiezel ook toegepast. Neem contact op en maak een afspraak! bel 0226-31 34 35

Of download de folder “Esthetiek bij De kiezel” … klik hier

Prijslijst

Implantoloog Jos Deurloo

Implanteren in De kiezel gebeurt door implantoloog Jos Deurloo. Jos is tandarts met een aanvullende opleiding implantologie. Hij is sinds 2003 actief met implantologie. Jos is tevens docent bij de postdoctorale implantologie opleiding aan tandartsen bij Implacademy.

Jos Deurloo is aangesloten bij de NVOI, de wetenschappelijke vereniging van implantologen. Jos Deurloo verzorgt ook scholing over implantologie voor verwijzende tandartsen.