Esthetiek bij De kiezel

Esthetiek & Cosmetiek als omlijsting van uw gebit!

Bij De kiezel kunnen we al uw wensen bespreken met betrekking tot het verfraaien van uw tanden.

  • Als u uw tanden witter wilt hebben, dan kunnen we bleeklepels maken zodat u thuis uw tanden kunt bleken. Wij bieden dit aan voor slechts € 250,- (dit is inclusief twee speciaal voor u vervaardigde bleekmallen, instructie en bleekgel).
  • Wanneer u uw tanden niet helemaal recht genoeg vindt, dan kunnen we een mondscan maken en met het laboratorium bespreken of Airsmile (doorzichtige hoesjes) geschikt is om uw tanden rechter te zetten. Zo niet dan kunnen wij u verwijzen naar een orthodontist.
  • Als u een oude kroon met zo een zwart randje wilt laten vervangen door kroon van geheel porselein dan kunt u bij ons langskomen. Wij maken altijd eerst een begroting, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Wanneer u klachten heeft door tandenknarsen en/of kaakklemmen, dan kunnen we dit of tandheelkundig verhelpen of met Azzalure, op de volgende link kunt u meer lezen:  Tandenknarsen en kaakklemmen.

Implantoloog Jos Deurloo

Implanteren in De kiezel gebeurt door implantoloog Jos Deurloo. Jos is tandarts met een aanvullende opleiding implantologie. Hij is sinds 2003 actief met implantologie. Jos is tevens docent bij de postdoctorale implantologie opleiding aan tandartsen bij Implacademy.

Jos Deurloo is aangesloten bij de NVOI, de wetenschappelijke vereniging van implantologen. Jos Deurloo verzorgt ook scholing over implantologie voor verwijzende tandartsen.