Behandeling van kinderen

Plan een afspraak

Behandelen van kinderen

Het behandelen van kinderen vereist geduld, duidelijkheid en humor.

Zodra de eerste tandjes doorkomen moeten de tandjes gepoetst worden. Tevens is het belangrijk om kinderen van kleins af aan te laten wennen aan de praktijk, de geurtjes, de instrumenten, de tandarts en de assistentes. Dus neem ze mee zodra het kan.

Sommige kinderen ervaren een bezoek aan de tandarts als zo spannend, dat hier extra aandacht en tijd aan besteed moet worden. Spelenderwijs en deskundig wordt het kind vertrouwd gemaakt met de tandarts zodat de eventuele behandeling een succes wordt.

Bij ons staat “voorkomen is beter dan genezen” hoog in het vaandel, dus bij ons mogen alle kinderen naar de preventie assistente.

Implantoloog Jos Deurloo

Implanteren in De kiezel gebeurt door implantoloog Jos Deurloo. Jos is tandarts met een aanvullende opleiding implantologie. Hij is sinds 2003 actief met implantologie. Jos is tevens docent bij de postdoctorale implantologie opleiding aan tandartsen bij Implacademy.

Jos Deurloo is aangesloten bij de NVOI, de wetenschappelijke vereniging van implantologen. Jos Deurloo verzorgt ook scholing over implantologie voor verwijzende tandartsen.<