Praktijk

Welkom bij De kiezel, centrum voor tandheelkunde

Bij De kiezel, centrum voor tandheelkunde, verwelkomen we u graag in onze moderne tandartspraktijk. Ons deskundige team van tandartsen, tandartsassistentes, preventie assistentes en mondhygiënistes staat altijd klaar om u te helpen met de beste tandheelkundige zorg.

Onze praktijk is gevestigd in een modern pand, uitgerust met zeven volledig ingerichte behandelkamers en een lichte, comfortabele wachtkamer. We hebben ook ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en onze praktijk is volledig toegankelijk voor mindervalide patiënten dankzij het ontbreken van drempels.

Behandelingen en Specialisaties

We bieden een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aan, waaronder:

1. Algemene tandheelkunde: Voor al uw standaard tandartsbezoeken, controles en kleine ingrepen.
2. Mondhygiëne en preventie: Onze preventieassistentes en mondhygiënistes helpen u uw gebit gezond te houden met professionele reiniging en preventieve zorg.
3. Implantologie: Voor het vervangen van ontbrekende tanden en kiezen met duurzame implantaten en het plaatsen van implantaten voor een klikgebit.
4. Esthetiek: Cosmetische behandelingen zoals het bleken van tanden en facings van porselein en composiet om uw glimlach te verfraaien.
5. Behandeling van kinderen: Speciale zorg voor de jongste patiënten met geduld en expertise.
6. Behandeling van angstige patiënten: Wij begrijpen dat een tandartsbezoek stressvol kan zijn. Daarom bieden wij extra ondersteuning en zorg aan patiënten met angst voor de tandarts.

Ons Team

Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde professionals die samenwerken om u de best mogelijke zorg te bieden. Elk teamlid, van tandartsen tot mondhygiënistes, volgt regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Zo kunnen wij u altijd de meest moderne en effectieve behandelingen aanbieden.

Kwaliteit en Veiligheid

Bij De kiezel, centrum voor tandheelkunde, staat kwaliteit en veiligheid voorop. Onze praktijk voldoet aan de hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur en de beste materialen om ervoor te zorgen dat elke behandeling veilig en effectief is. Bovendien nemen we de tijd om u goed te informeren over uw behandeling, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Eenvoudige Toegang en Contact

Onze praktijk is eenvoudig te bereiken en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Dankzij het ontbreken van drempels zijn we ook goed toegankelijk voor mindervalide patiënten. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons. Wij staan klaar om u te helpen.

Waarom kiezen voor De kiezel, centrum voor tandheelkunde?

Bij De kiezel combineren we jarenlange ervaring met een moderne aanpak. Wij geloven in een persoonlijke benadering en luisteren naar uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een routinecontrole, een cosmetische ingreep of een complexere tandheelkundige behandeling, bij ons bent u in goede handen.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten, het team en hoe u een afspraak kunt maken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk!