Algemene tandheelkunde

Plan een afspraak

Algemene tandheelkunde

Onder algemene tandheelkunde vallen alle tandheelkundige behandelingen waar iedere tandarts voor is opgeleid

Onder algemene tandheelkunde vallen alle tandheelkundige behandelingen waar iedere tandarts voor is opgeleid. Denk hierbij aan: de periodieke gebitscontrole, het verwijderen van tandsteen, het vullen van gaatjes, het maken van kronen en bruggen, een wortelkanaalbehandeling, het trekken van tanden en kiezen, het vervaardigen van een gebitsprothese. En ook: tanden bleken, aanbrengen van facings, het aanmeten van een knarsplaat of mondbeschermer.

Bespreek uw wensen met de tandarts, zodat deze u kan inlichten over de vele mogelijkheden voor het oplossen van uw problemen.

Informatie over specifieke behandelingen vindt u door hier te klikken.

Implantoloog Jos Deurloo

Implanteren in De kiezel gebeurt door implantoloog Jos Deurloo. Jos is tandarts met een aanvullende opleiding implantologie. Hij is sinds 2003 actief met implantologie. Jos is tevens docent bij de postdoctorale implantologie opleiding aan tandartsen bij Implacademy.

Jos Deurloo is aangesloten bij de NVOI, de wetenschappelijke vereniging van implantologen. Jos Deurloo verzorgt ook scholing over implantologie voor verwijzende tandartsen.