Huidverbetering met PRP

Vampire Facelift: your beauty Revived
de ‘Vampire Facelift’

Huidverbetering door lichaamseigen bloedplaatjes. Het gebruik van lichaamseigen bloedplasma en -plaatjes (PRP) om genezing te bevorderen is al jarenlang gebruikelijk in de tandheelkunde en orthopedie. Nu is deze innovatieve techniek ook beschikbaar voor cosmetische toepassingen. Na bloedafname en scheiding van de bloedcomponenten door middel van centrifuge ontstaat ‘Autologous Platelet-Rich-Plasma’, kortweg A-PRP.

Groeifactoren. Dit A-PRP bestaat uit bloedplasma met een geconcentreerde hoeveelheid bloedplaatjes waarbij van belang is dat deze bloedplaatjes een grote hoeveelheid groeifactoren bevatten. Groeifactoren spelen namelijk een belangrijke rol bij allerlei regenererende processen in het lichaam en werken in de huid verjongend, verstevigend en hydraterend.

De huidverbetering is al merkbaar na één behandeling

Nieuw collageen. Het belangrijkste effect in de huid na de A-PRP behandeling is de aanmaak van nieuwe collageenvezels van het ‘type I’. Dit type collageen is verantwoordelijk voor het behoud van een natuurlijke elas- ticiteit van de huid. Gedurende het ouder worden wordt met name afname hiervan geassocieerd met het ontstaan van klein lijntjes en diepere rimpels. Door behandeling met A-PRP ontstaat er een activatie en regeneratie van de huid waardoor deze gladder, steviger en beter gehydrateerd wordt.

Veilige methode. Een groot voordeel van de behandeling met A-PRP is dat u wordt behandeld met uw lichaamseigen materiaal. Hierdoor is deze methode zeer veilig.

De behandeling. Er wordt er een kleine hoeveelheid bloed afgenomen wat vervolgens wordt gecentrifugeerd. Dit duurt ongeveer vijf minuten. Daarna wordt het verkregen A-PRP door de arts met een heel dun naaldje oppervlakkig in de huid geïnjecteerd. Eventueel wordt de huid voor de behandeling verdoofd met zalf.

Effect van PRP

Na de behandeling gaan de groeifactorenframboos, PRP, mooie huid hun werk doen. Dit effect duurt een week of vier tot acht, waarna de tweede behandeling plaatsvindt. Wij raden drie behandelingen aan. Daarna kunt u het effect constant houden door een behandeling per jaar uit te laten voeren.

De A-PRP-behandeling is geschikt voor verbetering van de huid van gelaat, hals, decolleté en handen.

Resultaten en voordelen van PRP. PRP stimuleert de cellen van de patient en regenereert de huid en zorgt voor een fris en jong uitzien.

  • verbetert de elasticiteit en zorgt voor versteviging van de huid.
  • zorgt voor een frisse en jonge huid
  • bevordert de aanmaak van collageen
  • zorgt voor een langdurig gladder huidoppervlak • versnelt het herstel na laserbehandeling of chemische peelings e.d..

bron: Regenlabs

De behandeling met PRP wordt in De kiezel uitgevoerd door cosmetisch tandarts Jos Deurloo. Voor de prijzen van der verschillende behandeling kunt u kijken op onze prijslijst.

Bel voor een vrijblijvend gratis consult 0226-31 34 35