Het team van De kiezel

In ons centrum werkt een team van verschillende tandartsen. Naast algemene tandheelkunde heeft iedere tandarts een eigen aandachtsgebied. Door welke tandarts u behandeld wordt, is afhankelijk van uw wens, uw hulpvraag en de werkdag.

Bekijk ons hele team

Jos Deurloo

Tandarts & implantoloog NVOI, BIG 59053284602

Jos is tandarts en geregistreerd implantoloog NVOI. Hij is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) in augustus 2000, Cum Laude. In mei 2000 startte hij onder de hoede van Lodewijk Boellaard met eenvoudige behandelingen en na het afstuderen was het dan ook logisch om dit voor te zetten. In 2003 startte hij met een cursus tandheelkundige implantologie. Dit relatief jonge vakgebied bleek zo interessant, dat een stagejaar in de Groepspraktijk Garderen (inmiddels Mondzorgpraktijk Garderen) in 2004 volgde. In 2005 werd hij al gauw geregistreerd als implantoloog bij de NVOI (nederlandse vereniging ter bevordering van de implantologie). Aansluitend aan de stage bleef hij werken op de woensdag in Garderen. In november 2020 eindigde de samenwerking in Garderen na 17 jaar.

Vanaf 2004 is de nieuwe praktijk bedacht, ontwikkeld en gebouwd. In november 2006 opende De kiezel, centrum voor tandheelkunde de deuren. De verwijspraktijk implantologie heeft vanaf dat moment een enorme vlucht genomen. Vandaag de dag houdt Jos zich voornamelijk bezig met implantologie, complexe restauratieve tandheelkunde (volledig gebitherstel) en algemene tandheelkundige chirurgie.

Vanaf oktober 2018 is Jos Deurloo verbonden aan Kies Implantologie Limburg. In deze verwijspraktijk implantologie is hij verantwoordelijk voor het plaatsen van implantaten en andere chirurgische ingrepen.

Vanaf 2011 heeft hij zich toegelegd op het verrichten van cosmetische behandelingen in het aangezicht (Botox, fillers, vampire facelift). Daarin is hij begeleid door de ‘groten’ in de injectables, Tom van Eijk en Arthur Ludlage.

Jos Deurloo geeft regelmatig bij en nascholing in de implantologie voor bijvoorbeeld Implacademy. Inmiddels heeft hij meer dan 110 tandartsen begeleid bij het plaatsen van de eerste implantaten of juist de ingewikkeldere situaties. Daarnaast heeft hij als docent in het ZimVie Institute in Winterthur (Zwitserland) ook voor buitenlandse tandartsen cursus gegeven. In zowel de opleiding tandartsassistente als voor opleiding van ervaren implantologen educatie video’s gemaakt.

Hij volgt regelmatig cursussen in binnen- en buitenland om volledig up-to-date te blijven. Hij is geregistreerd in het KRT register.

Op het gebied van belangenbehartiging is Jos Deurloo actief binnen de BIN-EDI.