Afspraak annuleren

Heeft u een afspraak, maar bent u verhinderd? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Belt u ons om een nieuwe afspraak te maken.

U kunt uw afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Voor afspraken op maandag geldt dat deze uiterlijk op de vrijdag ervoor om 11.00 uur geannuleerd dienen te zijn.

Voor het per e-mail annuleren van uw gemaakte afspraak kunt u mailen naar  info@ctdekiezel.nl. Op deze manier bent u 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gelegenheid uw afspraak af te zeggen. Geef in uw mail duidelijk aan welke afspraak (datum en tijd) u wilt annuleren en vermeldt daarbij uw naam, adres en telefoonnummer. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld door onze baliemedewerkster om een nieuwe afspraak te maken.

Bij annuleringen per e-mail kunnen wij niet garanderen dat deze tijdig verwerkt worden. Niet volledige informatie kan niet in behandeling worden genomen.

Houdt u er rekening mee dat als u later dan 24 uur van te voren uw afspraak afzegt wij kosten in rekening zullen brengen.