Facturatie via Payt

Sinds januari zijn we overgestapt naar een nieuwe factoringmaatschappij, namelijk Payt. Dit betekent dat Payt nu op de achtergrond verantwoordelijk is voor het versturen van al onze facturen. Wanneer u een factuur van ons ontvangt, zult u ons vernieuwde logo en huisstijl tegenkomen, die zijn ontworpen om de uitstraling van onze praktijk te verbeteren.

Een van de grootste voordelen van deze overstap is de vereenvoudigde betalingsprocedure. U kunt nu eenvoudig betalen met behulp van een QR-code of de iDEAL-optie. Dit maakt het betalingsproces sneller en gebruiksvriendelijker voor u.

Daarnaast biedt de digitale factuur een belangrijk voordeel: u kunt deze direct doorsturen naar uw aanvullende tandartsverzekering. Dit betekent dat u vaak al binnen enkele dagen de vergoeding op uw rekening kunt verwachten, wat bijdraagt aan een soepel en efficiënt vergoedingsproces.

Voor onze praktijk brengt dit nieuwe systeem ook aanzienlijke voordelen met zich mee. We hebben nu meer zicht op de betalingen van de facturen, wat ons helpt om de financiële administratie beter te beheren. Dit zorgt ervoor dat wij onze diensten nog efficiënter kunnen aanbieden en dat u als patiënt profiteert van een verbeterde service. Kortom, met Payt maken we het zowel voor u als voor ons een stuk gemakkelijker en overzichtelijker.

In sommige situaties kunt u nog direct een factuur van de praktijk verwachten, zoals een eigen bijdrage van bijvoorbeeld een prothese, een niet nagekomen afspraak, of omdat dit zo met u specifiek is afgesproken.