Esthetiek bij De kiezel

Esthetiek & Cosmetiek bij De kiezel heeft als doel uw buitenkant te laten stralen, zoals uw binnenkant. Geen grote veranderingen. Maar gewoon mooier en beter.

behandelgebieden-esthetiek, restylane

behandelgebieden

De huid wordt met de jaren droger, minder elastisch en verliest volume. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Er zijn twee belangrijke processen die lijntjes en rimpels veroorzaken.

Het eerste proces is de spieractiviteit. Als je glimlacht of fronst, trekken de gezichtsspieren samen en ontstaan er rimpels. Door de jaren worden die rimpels dieper en zichtbaarder. Dat noemen we de zogenaamde dynamische lijnen, omdat ze ontstaan door spierbewegingen.
Injecties met Botox, kunnen de spieren die aan de basis liggen van fronslijntjes tot rust brengen en de huid een gaaf aanzicht geven. De gebieden waar Botox voor geschikt is zijn: het voorhoofd, de frons en de kraaienpootjes.

Het tweede proces betreft het verlies van volume, bijvoorbeeld in de wangen, de lippen en de lijnen die van de neus naar de hoeken van de lippen lopen. Dit volumeverlies kunnen wij behandelen met een product op basis van hyaluronzuur. Dit gebruiken wij om rimpels en plooien op te vullen, gezichtscontouren te verbeteren, volume te creëren en de huid te verjongen.

Beide vormen van rimpels zijn, zowel bij mannen als vrouwen, zeer effectief te behandelen. We gebruiken Azzalure (botuline toxine) en Restylane (filler). Dat zijn merkproducten die over de hele wereld worden erkend als dé kwaliteitsnorm en in Nederland zijn goedgekeurd en geregistreerd.esthetiek-voor-na, restylane

U kunt meer lezen over:

Fronsrimpels
Neus-lippen plooi
Gummy smile
Tandenknarsen en kaakklemmen
Chronische migraine
Restylane fillers
Azzalure (“botox”)

 

Huidverbetering door middel van lichaamseigen bloedplaatjes (PRP)

Gezien bij Ivo Niehe op 29 november? Huidverbetering met lichaamseigen bloedplaatjes. Dit wordt al enige tijd in De kiezel ook toegepast. Neem contact op en maak een afspraak! bel 0226-31 34 35

Of download de folder “Esthetiek bij De kiezel” … klik hier

Prijslijst