mondbeschermer met hockey verplicht per 1 aug 2015!

[av_image src=’https://www.ctdekiezel.nl/wp-content/uploads/2015/09/Banner336x280-300×250.gif’ attachment=’1649′ attachment_size=’medium’ align=’right’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]

KNHB verplicht mondbeschermer vanaf seizoen 2015-2016!

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft besloten dat het dragen van een mondbeschermer per
1 augustus j.l. verplicht wordt gesteld. Dit geldt voor alle categorieën spelers (junioren/senioren) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden.

Een mondbeschermer is eenvoudig aan te meten in de praktijk. Maak een afspraak met uw behandelend tandarts. Ook voor (kick)-boksen, waterpolo en dergelijke is het verstandig een mondbeschermer te dragen, ook met trainen !

Een persoonlijk aangemeten mondbeschermer past veel beter dan de mondbeschermers die doorgaans in de sportwinkel verkocht worden. Deze zijn standaard en worden na koken zogenaamd pas gemaakt, maar geven onvoldoende bescherming ! Wij vervaardigen een goed passende mondbeschermer waarmee je in het spel of training ook aanwijzingen kan roepen zonder dat de mondbeschermer uit de mond valt.

De kosten van een mondbeschermer (code m61 en materiaalkosten) worden doorgaans vergoed vanuit de aanvullende verzekering (>18 jr) en uit de basiszorg (<18jr)